Monday, March 5, 2012

Eps 8 : One of GunMetal Look

Siapa sih yang ga kenal NAKED Palette? G rasa semua pecinta cosmetic n makeup tau soal NAKED Palette yang uda melegenda(cieh lebay)..Dalam 1 palette ajaib ini,bisa menghasilkan 25 LOOK yang berbeda..(Sejauh ini g uda mencoba sampai 25 look dan akan terus meng-expansi untuk menghasilkan another beautiful look from this awesome palette.. NAKED 1 or NAKED 2 sama aja. Sama2 awesome lah..
Berikut akan g share salah satu look dari si jagoan ini..Yang warna-warna eyeshadow nya semua bikin jatuh hati <3





BB Cream : Innesfree
Powder : Not use ( i dont like powder at all--for my own face--)(kalau untuk client sudah pasti pake yang complete =D )
Eyeshadow : NAKED Palette GunMetal
Eyeliner : Bobbi Brown
Blush On : Shimmer Brick ROSE from Bobbi Brown
Lipstic : MUFE ( i will show the picture )



Thx for Visit my blog..And Dont Forget to Follow !
Xoxoxo! <3
See you on my next post pretty ladies..



6 comments:

  1. wow so cool ! i really like the eye make up ^^ three thumbs up ^^
    btw i just followed ur blog ^^

    * www.fromgeektobeauty.blogspot.com *

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx sweetheart..<3 for like it,visit n follow..hughug*kiss* <3 xoxoxo

      Delete
  2. Love ur eye makeup ♥ especially the eyeliner shape ☆

    ReplyDelete
    Replies
    1. hy dear..<3 thx you for likeyyy <3*kiss

      Delete
  3. Even without powder your skin looks perfect! *envy XD Love your eye make up too! Mantep banget eyelinernya. Salam kenal, Lulu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hallo carryn..makasi yaaa =D.. *hug n kiss for youu*
      Salam kenal..thx for follow too..xoxoxo!!

      Delete